Saturday, February 6, 2016

Invitații de nuntă cu floarea soarelui

Salve :)

V-ați întrebat cum ar fi să stai într-un lan de floarea soarelui și la orizont să vezi albastrul mării? Un tablou în care floarea soarelui e lumina iar valurile mării sunt sunetul. Ne-am regăsit în acest cadru atunci când am creat aceste minunății. Invitații de nuntă care ne aduc marea și strălucirea soarelui aproape de suflet.

Invitațiile de nuntă cu floarea soarelui sunt realizate manual din carton de bună calitate, cu modele în relief. Floarea este realizată, în cele mai mici detalii, prin tehnica quilling. Panglica de saten este pata de culoare, care dă invitației o notă de prospețime prin nuanța turquoise.

Sea&Sun

Albastru și galben, o combinație de culori care ne aduce aminte de poveștile cu domnițe bălaie care aveau ochii de safir.


Florea soarelui este cea care aduce splendoare și finețe invitației de nuntă. E floarea noastră preferată!


Funda realizată din panglica de saten subliniază eleganța invitației de nuntă, îmbinându-se perfect cu nuanța și modelul în relief al cartonului.

Invitația de nuntă a fost inspirată de noblețea florii soarelui, care ne aduce multă bucurie. Lumea basmelor sau a ținuturile exotice pot fi o temă minunată pentru nunta voastră.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment