Sunday, May 8, 2016

Invitații de nuntă cu flori

Hello :)

Azi ne-am început ziua cu gîndul la copilarie și ne-am adus aminte de morișca de vânt care ne plăcea mult. Ne fascina culorile ei în bătaia vântului și eram precum avioanele care își porneau alicele. Flori colorate și răsucite de vânt erau moriștile noastre care se  roteau în jurul blocului. Ne bucurăm că amintiri dragi ne-au inspirat și fascinati de culori am creat, cu drag, invitații de nuntă cu note calde.

Invitațiile de nuntă cu flori sunt realizate manual dintr-un carton de bună calitate, cu modele în relief. Florile sunt realizate în cel mai mic detaliu, prin tehnica quilling. Panglica din panză de sac este nota vintage a invitației de nuntă.

Color sun

Nuanțele calde ale florilor conturează elementul de efect al invitației de nuntă și pune în valoare un contrast fin cu nuanța cartonului.


Panglica din panză de sac definește nota rustică a invitației de nuntă. Un iz de busuioc și o galstră cu flori în fereastră, iată o minunată imagine cu note câmpenești!


Trei flori, în trei nuanțe, o invitație de nuntă elegantă care ne poartă cu gândul la toamna caldă și pitorească.


Combinația dintre cele trei elemente: floarea, cartonul și pânza de sac este nota originală pentru o invitație de nuntă inspirată.


Invitațiile de nuntă handmade cu flori sunt potrivite pentru o nuntă rustică în aer liber sau pentru o nuntă elegată într-o locație rafinată. În diferite variante și nunațe invitațiile de nuntă cu flori sunt inspirate pentru o nuntă cu tema toamnei într-o locație plină de farmec.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment