Friday, May 6, 2016

Invitații de nuntă personalizate

Salve :)

Auriul ne duce cu gîndul la bijuterii, grandoare și faimă. Îl găsim ca și poleială în saloanele elegante a aristocraților sau în bisericile secolelor trecute, cînd bogația și frumusețea erau măsurate în aur. Ne place această nuanță! Ne-a inspirat și am creat, cu drag pentru voi, invitații de nuntă nobile potrivite pentru o nuntă cu accente aristocrate.

Invitațiile de nuntă personalizate sunt realizate manual dintr-un carton de bună calitate, cu modele în relief. Panglica de saten este piesa care conturează rafinamentul invitației de nuntă.

Gold&Light

 Alb și auriu, o combinație elegantă de nuanțe care conturează o invitație de nuntă cu stil. Simbolurile purității și a bogației care ne amintesc de nunțile regilor și a reginelor de odinioară.


Modelele în relief conturează fin numele mirilor într-o formă stilizată iar funda de saten le pune în valoare.


Caracterele vintage sunt cele care definesc o invitație de nuntă cu note autentice. Ne aduce aminte de clasica peniță și călimara cu cernelă, cu care erau așternute odată cuvintele pe hârtie.


Rochie albă cu brâu aurit, iată o imagine metafora a acestei minunate invitații de nuntă. O invitație de nuntă inspirată  pentru o nuntă elegantă la castel sau pentru o nuntă vintage în aer liber. Elementul central al nunții voastre poate fi auriu, nuanța care amintește de poveștile cu prinți și prințese.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți

zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment